Unit Manager (10102134)

ORGANISATIE 

Ressorteert hiërarchisch onder het Bestuur. Geeft direct en indirect leiding aan de medewerkers van de unit. 

DOEL VAN DE FUNCTIE 

Het adviseren van het bestuur over de strategische koers, realiseren van de tactische doelen en sturing geven aan de uitvoering van de operationele doelen van de unit. 

TAKEN ALGEMEEN 

Geeft leiding aan de unit binnen de door het Bestuur gestelde kaders. Signaleert noodzakelijke en gewenste aanpassing van beleid, initieert en/of levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van beleid. Signaleert proactief ontwikkelingen (bijvoorbeeld op het vakgebied, maatschappelijk, politiek, nationaal, internationaal) en vertaalt deze naar gevolgen voor de organisatie of eigen unit. Zo nodig worden concrete voorstellen uitgewerkt ter besluitvorming door het bestuur. Vormt de verbindende schakel tussen het Bestuur en units. Adviseert het Bestuur gevraagd en ongevraagd over strategische vraagstukken vanuit de eigen deelverantwoordelijkheid. Adviseert het Bestuur over de integrale verantwoordelijkheid voor de beleids- en bedrijfsvoering aspecten van de organisatie. Levert een bijdrage aan het organisatie brede jaarplan en is verantwoordelijk voor het jaarplan van de unit. Is verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële- en personele zaken van de unit binnen de gestelde kaders. Is verantwoordelijk voor het continu verbeteren van kwaliteit en efficiency van de processen binnen de unit en de unit overstijgende afstemming. Draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van de opgedragen ‘veranderopdrachten

 TAAKGEBIED G: ICT

  • Is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de ICT omgeving waaronder het tijdig oplossen van problemen, het up to date houden van de ICT ondersteuning en ICT innovatie. 
  • Is verantwoordelijk voor systemen die voorzien in operationele- en management informatiebehoefte aangesloten op de vreemdelingenketeninformatie.
  • Is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van samenwerkingsverbanden met ketenpartners en van outsourcing oplossingen en vertegenwoordigt de organisatie hierin.
  • Draagt zorg voor de informatieveiligheid van de ICT infrastructuur en van data.
  • Draagt zorg voor en coördineert overleg met commerciële partijen (leveranciers). 

CONTACTPATROON 

Intern: · bestuurder · leidinggevenden
Extern: · ketenpartners · adviseurs · (mantel) leveranciers

Deze vacature is ingetrokken op 2-4-20 om 10:54. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Jerfy Dijkhuizen
[email protected]
0682439069

Delen