Senior Oracle SOA/OSB Specialist (202003A475)

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (Dictu)


Voor project OBAMA zijn we op zoek naar een Senior Oracle SOA/OSB specialist.
De SOA/OSB specialist ondersteunt het team bij de ontwikkeling van meer complexe oplossingen op de SOA/OSB componenten. Hij/zij ondersteunt bij complexe problemen en bij de analyse en oplossing daarvan. Daarnaast fungeert de SOA/OSB specialist als coach voor andere developers op het gebied van SOA/OSB componenten. Hij/zij heeft bij voorkeur ervaring met de SOA/OSB omgeving binnen DICTU en de daarbij behorende standaarden.

OBAMA betreft de doorontwikkeling van het systeem voor openbaarmaking van NVWA informatie.
De gegevens worden gepubliceerd via internet en kunnen hergebruikt worden door interne applicaties op basis van de gepubliceerde gegevens. Doordat we informatie gebruiken die reeds openbaar is (via het DKB), hoeven we niet opnieuw aan de Wob te testen of deze informatie openbaar gemaakt mag worden. In het dynamisch klantenbestand worden de gegevens van de bedrijven geregistreerd.
Operationeel DKB, gevuld met alle benodigde relaties vanuit KvK. Besluitvormimng door opdrachtgever en bij project overstijgende issues wordt de BIM geraadpleegd. Beschikbaarheid van mensen uit de business die echt vrijgemaakt worden. De verschillende opdrachtgevers van de verschillende domeinen zijn hier verantwoordelijk voor. De programmaleider Openbaarmaking (Business) coördineert.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen en cultuur van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl



Eisen
  • HBO / WO (minimaal 3 jaar)
  • Oracle SOA suite 12C Certified Implementation Specialist met kennisniveau van minimaal 3 jaar op het gebied van Oracle SOA/OSB, SOUP UI, JDeveloper, Eclipse, Altova XMLSpy
  • Kennis van SQL/PL

Wensen
  • Initiatiefrijk, proactief en een grote flexibiliteit. Zelfstandig en stressbestendig, Teamspeler. Zoekt de samenwerking op.
  • Ervaring met projecten binnen de rijksoverheid en met name NVWA is een pré.

Competenties:
  • Kritisch
  • Systematisch 
  • Gedisciplineerd, maar met een pragmatische inslag

Deze vacature is ingetrokken op 16-4-20 om 09:34. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Jerfy Dijkhuizen
[email protected]
0682439069

Delen