) ;

Reageren

Product Owner (2020-KI&S-4656)

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

;

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Jerfy Dijkhuizen
[email protected]
0682439069

Delen

Product Owner (2020-KI&S-4656)

Ministerie van Financiën (Belastingdienst)


De productowner van het RTO Beheer houdt zicht op de applicaties die nodig zijn om administratieve werkzaamheden uit te voeren. Het betreft de applicaties:
  • GDB (documentbeheer)
  • Arbortext (handboeken)
  • Oscar (tekstblokken IH en S&E)
  • GDC (modelbrieven)
De productowner is de specialist als het gaat om functionele eisen en wensen mbt de applicaties én is aanspreekpunt voor de medewerkers van het RTO Beheer als het gaat om vragen die de applicaties raken. De Productowner organiseert de werkzaamheden binnen RTO-Beheer en bewaakt de voortgang en adviseert de projecten die zich bezig houden met de migratie en vernieuwing van de bovengenoemde tools.
Daarnaast stemt de PO-er af met de opdrachtgevers, andere productowners, planners, en de andere collega's binnen KI&S Digitaal.

De PO-er is nodig als een tijdelijke vervanging van de huidige PO-er. Door uitval van de huidige PO-er is er dringend een inhoudelijk specialist nodig die de spil vormt binnen de vast werkzaamheden van het RTO Beheer-team en de projecten die impact hebben op de applicaties die door dit team gebruikt worden.

De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit en cultuur moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center.
Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.


Beschikbaarheid: Bij voorkeur 36 uur per week

Eisen
  • Je hebt een hbo of academische opleiding in een relevante richting (5 jaar)
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met het werken bij een dienstverleningsorganisatie (1 jaar)
  • Ruime ervaring in een coördinerende en/of projectmanagersrol (4 jaar)
  • Je hebt affiniteit met het werkveld van documentenhuishouding en -registratie (2 jaar)
Wensen
  • Ervaring in een complexe overheidsorganisatie waarin veel belangen spelen is mooi meegenomen
  • Kennis van Agile werken en het verbeteren van werkprocessen is een pré.

Competenties
  • Organiseren, Samenwerken, Overtuigingskracht, Onafhankelijk, Analyseren, Resultaatgericht, Oordeelsvorming