Integratie Ontwikkelaar (202006A482)

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (Dictu)

Bij DICTU (Ministerie van Economische Zaken) wordt sterk ingezet op verdere ontwikkeling en modernisering van de uitvoering van haar werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel daarbij is het op de kaart zetten van het competentiegebied systeemintegratie, gebundeld in een team met de naam Cluster Systeem Integratie (CSI).

Het CSI is op zoek naar een ervaren Integratie ontwikkelaar ruime technische kennis op het gebied van systeemintegratie en SOA ontwikkeling. De ontwikkelaar zal in een van beide ontwikkelteams als senior ontwikkelaar aan de slag gaan. Na voldoende te zijn ingewerkt zal het ondersteunen/begeleiden van junioren ook tot de taken behoren.

De behoefte aan extra inzet onstaat door toename van de werkzaamheden vanuit diverse geledingen binnen DICTU. We krijgen extra werk omtrent de migratie activiteiten naar 12C en door verschillende nieuwe klantopdrachten. Beiden zijn langer lopende opdrachten.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen en cultuur van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Eisen:
  • Ruime kennis van SOAP en XML (minimaal 4 jaar)
  • Ervaring in een Agile Scrum omgeving (minimaal 2 jaar)
  • Linux, Unix, Windows (minimaal 5 jaar)
  • Jenkins, Oracle FMW, Oracle Service Bus (OSB) 11g/12c, Oracle SOA Suite (11g/12c), Oracle WebLogic (minimaal 4 jaar)
  • HBO
Competenties:
  • Communicatief vaardig
  • Maakt zich dingen snel eigen

Deze vacature is ingetrokken op 14-8-20 om 12:09. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen