) ;

Reageren

IT Resourcer

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

;

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

IT Resourcer

Jij bent ons ideale teamlid als...

  • je creatief bent en de ‘regels’ naar jouw hand weet te zetten om de best beschikbare kandidaat te werven;
  • je unieke wervingsmethodieken in het bezit hebt of deze weet te creëren;
  • je minimaal 3 jaar werkervaring hebt op het gebied van recruitment en het werven en selecteren van diverse functieprofielen, maar ook als je bijvoorbeeld ..;
  • een achtergrond hebt in de horeca/evenementenbranche;
  • je verder kijkt dan enkel LinkedIn en een eigen wervingsmethodiek hebt;
  • je kennis of affiniteit hebt met de ICT branche.

Wat je ervoor krijgt?

Salaris, natuurlijk. Gouden bergen beloven we niet, wel prima arbeidsvoorwaarden. Maar er is meer. Fijne collega’s. De mogelijkheid om jouw eigen koers te varen en nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Wij hebben namelijk flinke groeiambities en juichen het toe als jij daaraan bijdraagt. Feestjes. Want successen, die vieren we uiteraard. Leuke klanten, van grote multinationals tot het lokale MKB drie straten verderop.

Wie wij zijn?

NeedStaffing heeft een missie om IT en NON-IT services van hoge kwaliteit te leveren die zorgen voor een verhoging van de efficiëntie van de hele productieketen van het bedrijf van de klant. Om de beste partner te zijn, zijn we revolutionair en klaar voor de toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat machines niet de oplossing zijn, maar mensen die op elk niveau betrokken zijn. Wij zijn een groep gepassioneerde mensen die hun klanten en partners inspireren en blijven werken aan het vervullen van hun behoeften door kwaliteitsservice en eersteklas producten te leveren. NeedStaffing streeft altijd naar geluk voor het grotere goed. 

Koffie?

Zie jij het zitten 32-40 uur met ons in het veld te staan? Dan drinken we graag een keer een kop koffie met je om te kijken of het van beide kanten klikt. Jouw creatief geschreven motivatiebrief en CV kun je sturen naar Steef Stuik ([email protected]). Wil je eerst meer weten over de functie? Bel! Steef is bereikbaar via (06) 82 74 47 50.

p.s. Wij vinden het oprecht leuk om onze nieuwe collega’s zelf te werven. Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren op deze vacature. Goede kandidaten uiteraard wél, betreft een functie in loondienst.