) ;

Reageren

Medior Java developer 2021-IBS-5087

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

;

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

Medior Java developer 2021-IBS-5087

Ministerie van Financiën (Belastingdienst)


Binnen Integratie Business Service werken we volgens de agile werkwijze in Agile Release Trains en scrumteams. Er zijn meerdere scrumteams die de ontwikkeltaal JAVA gebruiken. Voor diverse teams hebben wij vraag voor een junior Java ontwikkelaar. Het Inning en Betalingsverkeer landschap is een complexe omgeving met veel verschillende applicaties. In de scrumteams wordt gewerkt met een sprintplanning van 2 weken waarbij de ontwikkelaar nauw samenwerkt met de functioneel ontwerper en de testers/test automatiseerders maar ook contact heeft met de eindgebruikers of raakvlakken. Hierdoor is een agile mindset en samenwerking met de diverse disciplines van groot belang. Binnen de IBS-en wordt gewerkt aan (modernisering van) het huidige applicatielandschap. IBS ontwerpt, ontwikkelt, vernieuwt, levert en beheert herkenbare informatievoorzieningen (solutions) voor de business (ketens en concernonderdelen), waarmee de uitvoering van de Belastingdienst optimaal wordt ondersteund. Hierbij worden generieke voorzieningen vanuit GBS, STS, DCS, de markt en specifieke voorzieningen geïntegreerd tot compleet werkende solutions en services. De verschillende IBS-en zijn o.a. Schenk- en Erfbelasting, Loonheffing, Omzetbelasting, Toeslagen, Inning en Betalingsverkeer, Autobelasting.

Eisen:
  • HBO werk- en denkniveau.

Wensen:
  • Kennis en/of ervaring met SAFe methodiek
  • Bereidheid om testautomatiserings tooling eigen te maken
  • Je beheerst diverse frameworks en tooling die wij gebruiken onder andere Java EE, Wicket, Angular of Spring MVC, Maven, Jenkins, SonarQube, Git en Jira.

Competenties:
  • Samenwerken
  • Klant- en resultaat gericht
  • Initiatief / Pro-actief
  • Flexibel
  • Plannen en organiseren.