Java ontwikkelaar 202109A238

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (Dictu)


Onze afdeling beheert een reeks applicaties, hoofdzakelijk gebouwd met Java. Deze applicaties ondersteunen de strategische businessprocessen van onze klanten. Er wordt agile gewerkt in een devops team. Het huidige team bestaat uit devops ontwikkelaars/beheerders, Tester, scrummaster en vanuit de
klant een productowner.

We zijn op zoek naar een java ontwikkelaar die ons kan helpen bij het doorontwikkelen van onze applicaties, maar die ook niet beroerd is om zelf te testen of te beheren. Daarnaast zijn we binnen het team in ontwikkeling met CI/CD en containertechnologie en het geautomatiseerd testen moet hierin ook zijn plek vinden. De ontwikkelaar die we zoeken zal hierin een belangrijke rol vervullen.

Als devops ontwikkelaar/beheerder werk je in een team. De werkwijze is Agile waarbij het beheer en de doorontwikkeling van de applicaties samen zijn gebracht. Ons team beheert een reeks applicaties, gebouwd met Java, Angular en andere talen zoals Oracle Forms. Deze applicaties ondersteunen de strategische businessprocessen van Agentschap Telecom. Je maakt deel uit van het devops team waarin je op Agile-wijze in sprints de werkzaamheden in teamverband uitvoert (T-shaped team). 


DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van en cultuur haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Eisen:
  • Kennis en ervaringen programeren in java. (5 jaar)
  • Kennis en ervaringen met Agile/scrum werken. (3 jaar)
  • Ervaring met linux omgevingen (3 jaar)
  • HBO/Academisch

Wensen:

  • Goede beheersing Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk), Ervaring binnen overheidsorganisaties.

Competenties:
  • flexibiliteit - samenwerken (teamplayer) - stressbestendig - sociaal & communicatief - resultaat gericht - gestructureerd-analytisch - oog voor detail.

Deze vacature is ingetrokken op 15-12-21 om 11:06. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen