Reageren

10102946 - Teamhoofd ICT

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

10102946 - Teamhoofd ICT

Teamhoofd ICT ontwikkeling en bedrijfsvoering

Ben jij die ICT`er met leidinggevende ervaring? En ben je in staat om in een veranderende omgeving leiding te geven en mee te werken aan . Bij het COA zijn wij op zoek naar een interim Team Hoofd ICT ontwikkeling en bedrijfsvoering. Functie Als teamhoofd ICT ontwikkeling en bedrijfsvoering ben jij met je team verantwoordelijk voor de algehele ICT die de bedrijfsvoering binnen het COA ondersteunt. Het team ICT bedrijfsvoering bestaat uit ongeveer 25 medewerkers, voornamelijk applicatiebeheerders en onderhoudsprogrammeurs. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de activiteiten op de afdeling, zoals het beheer van applicaties (SAP, Condor, COA.nl). Ook geef je vanuit je eigen ervaring en expertise gevraagd en ongevraagd adviezen en doe je voorstellen voor verbeteringen. Je werkt mee aan projecten en verbeteringsinitiatieven, zorgt voor draagvlak en leidt de uitvoering van de projecten.

Je zorgt voor een optimale inzet van mensen en middelen. Door jouw drijfkracht en positieve instelling weet jij het team naar een excellent level te tillen. Dit doe je door te zorgen voor een prettige werksfeer, door je medewerkers te inspireren en aandacht te hebben voor de ontwikkeling van je medewerkers op individueel- én op teamniveau

Als teamhoofd en MT-lid lever je, samen met de afdeling ICT, een grote bijdrage aan de vertaling van de nieuwe meerjarenstrategie van het COA naar concrete doelen en acties. Momenteel is de ICT afdeling bezig met de ontwikkeling van een nieuwe ICT-strategie en de inrichting van de afdeling. Als MT lid en teamhoofd heb je actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van de strategie. Dat betekent dat het belangrijk is dat je de mensen in het team mee kan nemen in het veranderingsproces. Team ontwikkeling bedrijfsvoering De afdeling ICT verleent professionele en efficiënte ondersteuning op het gebied van ICT, zodanig dat de collega`s die zich bezighouden met onze primaire taak, het opvangen en begeleiden van asielzoekers, zich geen zorgen hoeven te maken over de randvoorwaarden. COA ICT biedt alle medewerkers en partners van COA toegang tot informatie, digitale werkplekken en digitale toepassingen. Wij dragen bij aan de leefbare en veilige opvang voor asielzoekers door het vergroten van digitale volwassenheid van medewerkers en partners. Onze toegevoegde waarde: continue verbetering en vernieuwing van onze diensten door open samenwerking met collega's, partners en bewoners. We plaatsen hun behoeftes in het middelpunt en zetten onze expertise en kennis in om onze dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen. Het team ontwikkeling en bedrijfsvoering maakt onderdeel uit van de afdeling ICT. De afdeling ICT bestaat uit 6 teams, waarbij het team bedrijfsvoering er eentje van is. Must have. 


  • Je hebt een hbo+ werk- en denkniveau 
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare omgeving 
  • Ervaring met veranderingstrajecten 
  • Algemene brede kennis van ICT 
  • Kennis van applicatieoplossingen


Nice to have 

  • Kennis en ervaring van SAP, Condor.


Competenties 

  • Je hebt organisatorisch inzicht, natuurlijk leiderschap, bent mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk. 
  • Natuurlijk ben je analytisch, communicatief strek, klantgericht en kun je goed verbinden 
  • Verder ben je gedreven, proactief en in staat je afdeling op een prettige wijze te sturen in een veranderende omgeving 
  • Je bent een sterke persoonlijkheid die in staat is om de dynamiek in een team positief te beïnvloeden


Over het COA Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen.