Reageren

Functioneel Beheerder Utrecht

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Fons van Schijndel
[email protected]
06-81109303

Delen

Functioneel Beheerder Utrecht

Voor Cluster Verbijzonder Toezicht binnen de CD DF&A het functioneel beheer uitvoeren voor diverse analytics producten. Je draait mee in scrum teams die analytics producten voortbrengten. Als beheerder ondersteun je dit team met beschikbaarstelling van data en uitvoeren van releases. Tevens begeleid je de ontwikkelteams in de voorbereiding van deze releases. Verder voer je exploitatie taken uit van producten die reeds in productie zijn genomen. Dit houdt in het tijdig schedulen van de producties en er op toezien dat deze conform de standaarden op het gebied van kwaliteit worden uitgevoerd. Bij verstoringen in de producten datgene doen wat nodig is om de producten weer te kunnen herstarten. Indien zich verstoringen voordoen de 1ste lijns analyse uitvoeren om zo snel mogelijk weer te kunnen starten met deze producten. Daarbij zorgdragen voor juiste vastlegging van deze verstoringen in de daarvoor bestemde tool (Jira). Daarnaast ben je als functioneel beheerder verantwoordelijk voor het uitvoeren van releases van je analytics producten. Vanwege de huidige bezetting dient deze Functioneel Beheerder op vrijdag te werken.

Achtergrond Opdracht:

De huidige functioneel beheerder heeft een sabbatical. Om die reden zoeken we een functioneel beheerder die snel het eea eigen kan maken en het werk kan overnemen.

Eisen:

  • HBO niveau.
  • BISL kennis.
  • SQL kennis, kennis van relationele databases.
  • Minimaal 3 jaren werkervaring met exploitatietaken waarbij SQL wordt gebruikt .
  • Ervaring met JIRA/Confluence.
  • Kandidaat voldoet aan de Insiderregeling FinanciĆ«n 2017 nadere informatie over deze regeling is op te vragen bij de Compliance Officer mw. A. Daalderop e-mail: [email protected]
  • Thuiswerken is niet mogelijk, werklocatie Utrecht Croeselaan tevens op de vrijdagen aanwezig .

Wensen:

  • Plannen & Voortgangscontrole, Flexibel, Organisatie sensitiviteit.
  • Ervaring met SAS en Teradata.