Full-stack app-ontwikkelaar (iOS) 2022-FIOD-6710

De medewerker ontwikkelt een prototype-app die op basis van LiDAR-technologie op iPad/iPhone ruimtes kan scannen en weergeven. Daarnaast helpt de medewerker bij het verbeteren en automatiseren van onze DevOps-processen voor het ontwikkelen van proof-of-concepts en prototypes. Het onderhouden van onze applicaties (vaak Python/Django, HTML/CSS/JS, Linux) en het verkennen van nieuwe technologieën voor de opsporing is ook onderdeel van het werk.


Het innovatielab van de FIOD ontwikkelt samen met de opsporing vernieuwende prototype-applicaties om het werk binnen de opsporing te ondersteunen. Onze prototypes worden gebruikt door collega's om de toegevoegde waarde te toetsen. App-ontwikkeling op iPad/iPhone en de LiDAR-technologie zijn beide nieuw voor het innovatielab.


Eisen:

  • Technische opleiding op HBO/WO-niveau
  • Aantoonbare kennis van en werkervaring met native app-ontwikkeling op iOS (iPhone/iPad) (min. 1 jaar aantoonbaar op cv)
  • Aantoonbare kennis van en werkervaring met front-end-ontwikkeling van webapplicaties (HTML, CSS, JS) (min. 1 jaar aantoonbaar op cv)
  • Aantoonbare kennis van en werkervaring met Git (minimaal 1 jaar aantoonbaar op cv)


Wensen:

  • Kennis van Python/Django is een pré, kennis van Unix is een pré 

Deze vacature is ingetrokken op 1-6-22 om 17:01. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Ravindra Dubar
[email protected]

Delen