Projectleider IT SRQ147806

Opdrachtgever 

Grootschalig en laagdrempelig testen is heel belangrijk om verspreiding van het coronavirus SARSCoV-2 tegen te gaan, maar ook om de samenleving weer te heropenen. Daarom is in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in april 2020 Dienst Testen opgericht. Dienst Testen brengt de Nederlandse testcapaciteit in kaart en vergroot deze waar nodig.

Project 

Ter ondersteuning van een groot transitie traject, waarbij onder andere de interne IT-systemen van een externe organisatie gemigreerd gaan worden naar de Dienst Testen zijn we op zoek naar een ITprojectleider.

Opdrachtomschrijving 

Als IT-projectleider ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een projectplan en het begeleiden van de migratie en implementatie van de betrokken IT-systemen binnen Dienst Testen. Je geeft advies met betrekking tot de op te zetten IT-organisatie, maar helpt ook hands-on medewerkers op de vloer met operationele gebruiks- en inrichtingsvraagstukken. Hierbij schakel je met verschillende stakeholders zowel binnen de Dienst Testen als daarbuiten om dit te verwezenlijken.

Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden 

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. 

 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring met advies- en/of projectleiding in de IT 

• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met soortgelijke projecten binnen de overheid 

• Je bent zelfstandig en communicatief vaardig • Je bent stressbestendig en kan goed functioneren in een dynamische omgeving; 

• Ervaring met Topdesk is een pré


Aanbieden tot 25 mei as 13:00 uur

Deze vacature is ingetrokken op 27-5-22 om 09:41. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen