Projectmanager Omgevingsvisie

De Gemeente Haarlem

Wil je meewerken aan een duurzaam, sociaal en toekomstbestendig Haarlem en Zandvoort? Als je bij ons werkt, beteken je echt iets voor de inwoners. We zijn maatschappelijk betrokken, flexibel en we geven je genoeg ruimte voor eigen idee├źn en innovatie.

Hoe we werken
Sinds 2018 is er een ambtelijke samenwerking tussen Zandvoort en Haarlem. De gemeenten hebben ieder hun eigen prioriteiten, dynamiek en cultuur. In ons werk houden we hier rekening mee. Ook al zijn de kaders voor iedereen gelijk, we passen onze aanpak aan het doel en de omgeving aan. We werken op maat en denken vanuit de samenleving. Zo hebben we ons eigen softwarehuis. En vanuit schuldhulpverlening hebben we samen met jongeren een aanpak bedacht die past bij de jongere doelgroep.

Over de afdeling
Binnen de afdeling Omgevingsbeleid wordt de deskundigheid op het gebied van de ruimte en leefomgeving-kwaliteit gebundeld. De afdeling bestaat uit 50 fte. Onze stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, planologen, ruimtelijk ordeningsjuristen, erfgoeddeskundigen en de beleidsmedewerkers omgevingskwaliteit werken aan een duurzame toekomst voor de stad vanuit de overtuiging dat een gezonde en mooie omgeving mensen gelukkiger maakt.

Over de opdracht

Wij zijn op zoek naar een Senior Projectmanager welke verantwoordelijk is voor analyse, besluitvorming, de digitalisering van de omgevingsvisie.

De organisatie moet een omslag maken van de huidige manier van beleid schrijven in Word, naar het opstellen van beleid conform de nieuwe omgevingswet, waarin het interactief kan worden gepubliceerd.

Het is een complex verandertraject waarbij niet alleen de technische mogelijkheden (applicaties, interfaces) moeten worden ingeregeld, maar ook de mensen bereid moeten worden bevonden om op een andere manier te gaan werken. 

Deze vacature is ingetrokken op 22-8-22 om 14:38. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Fons van Schijndel
[email protected]
06-81109303

Delen