BA Pega 202005A201A

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (Dictu)


BA voor het RVO en BSD project. Het programma RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een ervaren BA Pega om het projectteam te versterken. Werkveld met name klantprojecten, o.a. RVO en BSD. Werkgebied is primair regio Zwolle.

Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheerd en onderhoud en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen en cultuur van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Eisen:
  • Een afgeronde WO opleiding, in een relevante richting
  • Aantoonbare werkervaring in een management functie in een gelijkwaardige technisch en bestuurlijk complexe omgeving; aantoonbare kennis van het IT vakgebied (minimaal 5 jaar)
  • Aantoonbare kennis en ervaring met verandermanagement en aantoonbare kennis en ervaring met agile en dev-ops (minimaal 3 jaar)
  • Pega (minimaal 2 jaar)
  • Prince2
  • Minimaal 5 jaar overheidservaring

Competenties:
  • Kennis op het gebied van netwerk en datacenter
Reageren Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Willem van Ruijven
[email protected]
0682801161

Delen