IT Resourcer

Jij bent ons ideale teamlid als...

  • je creatief bent en de ‘regels’ naar jouw hand weet te zetten om de best beschikbare kandidaat te werven;
  • je unieke wervingsmethodieken in het bezit hebt of deze weet te creëren;
  • je minimaal 3 jaar werkervaring hebt op het gebied van recruitment en het werven en selecteren van diverse functieprofielen, maar ook als je bijvoorbeeld ..;
  • een achtergrond hebt in de horeca/evenementenbranche;
  • je verder kijkt dan enkel LinkedIn en een eigen wervingsmethodiek hebt;
  • je kennis of affiniteit hebt met de ICT branche.

Wat je ervoor krijgt?

Salaris, natuurlijk. Gouden bergen beloven we niet, wel prima arbeidsvoorwaarden. Maar er is meer. Fijne collega’s. De mogelijkheid om jouw eigen koers te varen en nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Wij hebben namelijk flinke groeiambities en juichen het toe als jij daaraan bijdraagt. Feestjes. Want successen, die vieren we uiteraard. Leuke klanten, van grote multinationals tot het lokale MKB drie straten verderop.

Wie wij zijn?

NeedStaffing heeft een missie om IT en NON-IT services van hoge kwaliteit te leveren die zorgen voor een verhoging van de efficiëntie van de hele productieketen van het bedrijf van de klant. Om de beste partner te zijn, zijn we revolutionair en klaar voor de toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat machines niet de oplossing zijn, maar mensen die op elk niveau betrokken zijn. Wij zijn een groep gepassioneerde mensen die hun klanten en partners inspireren en blijven werken aan het vervullen van hun behoeften door kwaliteitsservice en eersteklas producten te leveren. NeedStaffing streeft altijd naar geluk voor het grotere goed. 

Koffie?

Zie jij het zitten 32-40 uur met ons in het veld te staan? Dan drinken we graag een keer een kop koffie met je om te kijken of het van beide kanten klikt. Jouw creatief geschreven motivatiebrief en CV kun je sturen naar Steef Stuik ([email protected]). Wil je eerst meer weten over de functie? Bel! Steef is bereikbaar via (06) 82 74 47 50.

p.s. Wij vinden het oprecht leuk om onze nieuwe collega’s zelf te werven. Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren op deze vacature. Goede kandidaten uiteraard wél, betreft een functie in loondienst.

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen