Procesmanager/projectleider Dienstverleningsprocessen

Voor de collega's van Onestopsourcing, zoeken wij voor het AUMC in amsterdam een Procesmanager /projectleider dienstverleningsprocessen


AANVULLENDE INFORMATIE OVER DE DIENST ICT VAN AMSTERDAM UMC

Er is een alliantie en bestuurlijke fusie tussen AMC en VUmc. De organisatorische samenvoeging van de ICT-diensten van AMC en VUmc tot één Dienst ICT voor Amsterdam UMC heeft inmiddels plaats gevonden. De harmonisatie van de ICT-voorzieningen van AMC en VUmc zijn inmiddels gestart. Veel omgevingen en applicaties zullen geharmoniseerd worden in de komende jaren. Dienst-ICT is bezig met een groot transitie programma(VITA) om uiteindelijk de gebruikers te migreren naar één nieuw account en één nieuwe werkplek.

Vóór, tijdens en na deze migraties zullen de bestaande AMC- en VUmc-processen ook aangepast/geharmoniseerd moeten worden. Denk bijv. aan: ServiceDesk processen, IAM en geautomatiseerd beschikbaar stellen van software

Inmiddels is een assessment uitgevoerd (op basis van IT4IT) waarin de relevante processen en noodzakelijk aanpassingen in kaart zijn gebracht

OPDRACHTBESCHRIJVING

Op basis van het assessment in meer detail bepalen WAT aan de processen en tooling aangepast moet worden. Gezien de grote hoeveelheid veranderingen waar Dienst-ICT mee bezig is moeten alleen de strik noodzakelijke aanpassingen worden doorgevoerd. Opstellen van PvA voor de aanpassingen en implementeren van deze aanpassingen.

Als lid van het VITA programmateam heb je binnen de Dienst ICT van het Amsterdam UMC een zelfstandige en uitdagende functie. Je stelt een Plan van Aanpak en planning op, stemt deze af met betrokken stakeholders en organiseert en bewaakt de voortgang.

Je draagt het doel van het programma uit, begeleidt het test- en migratie traject en de daaraan aanverwante administratieve handelingen. Je onderhoudt het contact met stakeholders betrokken bij deze processen.

Je werkzaamheden bestaan daarnaast onder andere uit:

  • Organiseren van workshops en informatiebijeenkomsten;
  • Aanleveren van adequate rapportage;
  • Anticiperen gedurende de looptijd van het project op veranderende omgevingsfactoren;
  • Overdragen van kennis, informatie en processen naar de beheerorganisatie.

FUNCTIE-EISEN VAKINHOUDELIJK

Je beschikt over kennis van en ervaring met ITIL processen, met name de processen bij een service-desk, autorisatie en het geautomatiseerd beschikbaar stellen van software.

Je bent praktisch ingesteld, bedreven in het begeleiden van proces implementaties en aanpassingen, en je vindt het extra boeiend om in een complexe werkomgeving te werken. Verder beschik je over:

  • Hbo- werk en denkniveau;
  • Ervaring met IT4IT, proces implementaties en tooling;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • De vaardigheid om resultaat- en klantgericht te werken en anderen hiertoe te motiveren dat ook te doen; Een goede dosis humor, positief ingesteld (“can do” mentaliteit), gericht op samenwerking.

PROCEDURE:

Kandidaten kunnen aangeboden worden tot en met woensdag 1 december 2021 12h00

Gesprekken vinden plaats in de week van 6 t/m 10 december

Gunning en terugkoppeling op kandidaten vind plaats in de week van 13 t/m 17 december

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Christian Tillemans
[email protected]

Delen