Resource Manager

Als onze nieuwe allround Resource Manager doe je meer dan LinkedIn afstruinen voor het werven van kandidaten. Je bent proactief, nieuwsgierig, analytisch sterk, zelfstandig, creatief en maakt nieuwe inhoud snel eigen. Samen met een ervaren team ben je dagelijks bezig met de werving en selectie van kandidaten voor een opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Het kan namelijk zomaar zijn dat je de ene week op zoek bent naar een Full Stack Java Developer de andere week naar Test Automatiseerders of een Data & Analytics Consultants. Je luistert, vraagt door en brainstormt met je teamleider en collega’s het managementteam om de opdrachtgevers te voorzien van de best beschikbare kandidaat in de markt. Een erg leuke en veelzijdige functie, vinden wij zelf! Geen dag is hetzelfde!

Jij bent ons ideale teamlid als…

  • je een studie HRM of vergelijkbaar hebt afgerond.
  • je creatief bent en de ‘regels’ naar jouw hand weet te zetten om de best beschikbare kandidaat te werven.
  • je unieke wervingsmethodieken in het bezit hebt of deze weet te creëren.
  • je minimaal 3 jaar werkervaring hebt op het gebied van Resource Management en het werven en selecteren van diverse IT functieprofielen.
  • je verder kijkt dan enkel Linkedin en een eigen wervingsmethodiek hebt.
  • Je hebt ervaring met leveranciersmanagement.
  • je kennis of affiniteit hebt met de ICT branche.
  • je kennis of affiniteit hebt met het arbeidsrecht.
  • Daarnaast ben je eager, klantgericht en commercieel. 

Wat je ervoor krijgt?

Salaris, natuurlijk. Gouden bergen beloven we niet, wel prima arbeidsvoorwaarden. Maar er is meer. Fijne collega’s. De mogelijkheid om jouw eigen koers te varen en nieuwe plannen te maken en uit te voeren. Wij hebben namelijk flinke groeiambities en juichen het toe als jij daaraan bijdraagt. Feestjes. Want successen, die vieren we uiteraard. Leuke klanten, van grote multinationals tot het lokale MKB drie straten verderop.

Wie wij zijn?

CC Group heeft een missie om IT en NON-IT services van hoge kwaliteit te leveren die zorgen voor een verhoging van de efficiëntie van de hele productieketen van het bedrijf van de klant. Om de beste partner te zijn, zijn we revolutionair en klaar voor de toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat machines niet de oplossing zijn, maar mensen die op elk niveau betrokken zijn. Wij zijn een groep gepassioneerde mensen die hun klanten en partners inspireren en blijven werken aan het vervullen van hun behoeften door kwaliteitsservice en eersteklas producten te leveren. CC Group streeft altijd naar geluk voor het grotere goed. Meer informatie over onze labels kun je terugvinden op onze website (https://www.ccgroup.nl)

Koffie?

Zie jij het zitten 32-40 uur met ons in het veld te staan? Dan drinken we graag een keer een kop koffie met je om te kijken of het van beide kanten klikt. Jouw creatief geschreven motivatiebrief en CV kun je sturen naar Dorris van Duijn ([email protected]). Wil je eerst meer weten over de functie? Bel! Dorris is bereikbaar via 06 46 30 28 99. Voldoe jij nog niet aan de bovenstaande criteria? Dan nodig ik je van harte uit om te reageren zodat we een traineeship kunnen opzetten voor je! 

p.s. Wij vinden het oprecht leuk om onze nieuwe collega’s zelf te werven. Werving- & selectiebureaus hoeven dus niet te reageren op deze vacature. Goede kandidaten uiteraard wél, betreft een functie in loondienst.

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Dorris van Duijn
[email protected]
0646302899

Delen