Test automation engineer 2021-GBS-5076F

Het CoE Web Development is op zoek naar een T Shaped tester met de hoofdfocus op test automation, met aantoonbare ervaring op het gebied van testautomatisering en in het bijzonder met Robot Framework/Protractor. 

In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden/uitbreiden van de bestaande geautomatiseerde testset in zowel Robot Framework als Protractor. 

Daarnaast heb je ook wat ervaring of veel interesse in software development en vind je het leuk om mee te werken aan de applicaties (front-end en/of back-end) en je hierin verder te ontwikkelen. 

We bieden je de kans om je T shaped Test kwaliteiten uit te breiden richting development en geven je daarbij ook alle begeleiding. Er liggen hier dus veel kansen om jezelf en je kennis te verbreden. 

Binnen het CoE Web Development lever je een bijdrage aan een moderne geautomatiseerde ondersteuning voor de Belastingdienst, door het realiseren en integreren van maatwerk applicaties. 

In samenwerking met de business en andere teams zorg je voor de realisatie en de exploitatie van nieuwe oplossingen voor de Belastingdienst. Verder ben je kritisch en loop je niet klakkeloos achter de menigte aan.

Aanbieden kan tot 18 mei 12:00 uur

Deze vacature is ingetrokken op 18-5-22 om 15:34. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen