sr. .NET (web)ontwikkelaar SRQ147799

Het CIBG is een agentschap van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het CIBG zorgt voor een betrouwbare verzameling en verwerking van (gecertificeerde) gegevens. Het CIBG beheert met name registers, zoals het BIG-register, Donorregister, Diergeneeskunderegister en UZI-register. Daarnaast voert het CIBG ook een aantal taken uit met een ander karakter dan gegevensverwerking. Zo geeft het CIBG ook ontheffingen af voor de productie en verspreiding van medicinale cannabis, reikt het de UZI-pas uit en verleent het CIBG vergunningen aan apotheekhoudende huisartsen en farmaceutische bedrijven voor het bereiden, invoeren en groothandelen in geneesmiddelen. CIBG wil zich specialiseren op het uitvoeren van registertaken voor VWS en op specifieke registers voor onderwijs, (beroepen)registertaken en gegevensknooppunten Rijksbreed. CIBG heeft vestigingen in Den Haag en Heerlen. De afdeling Delivery is in Den Haag gevestigd. De taak van de afdeling Delivery is het doorontwikkelen en in stand houden van applicaties en websites met gegevensverzamelingen. Dit betekent dat de afdeling Delivery zorgt voor beschikbaarheid van de applicaties en websites, beveiliging van en gebruiksvriendelijke toegang tot de gegevens.

Doelstelling

Binnen de afdeling Delivery zijn scrum teams actief die verantwoordelijk zijn voor instandhouding, doorontwikkeling en vernieuwing van het applicatieportfolio. Voor deze teams is het CIBG op zoek naar een senior .NET ontwikkelaar met back- en frontend kennis.

Opdrachtomschrijving 

Als .NET ontwikkelaar wordt je mede verantwoordelijk voor het opleveren van de door de product owner gevraagde functionaliteiten. Jij bent samen met de andere leden van het ontwikkelteam verantwoordelijk voor de kwaliteit. Tevens zullen jullie als team proactief bezig moeten zijn met het doorontwikkelen en onderhouden van de systemen om op die manier de kwaliteit omhoog te brengen en verstoringen te beperken.

Gevraagde kennis en ervaring: 

Tenminste 5 jaar aantoonbare praktijkervaring met .NET ontwikkeling, ondersteund door onderstaande Microsoft-producten (eventueel met Microsoft-certificering): 
 • o .NET Framework (3.5 t/m 4.8) en .NET Core (3.1+) 
 • o C# (minimaal versie 6) o .NET MVC en ASP.NET o SOAP (WCF) en REST (.NET WebApi) 
 • o Microsoft SQL server, SQL en datamodellering o Entity Framework (Core) 
 • o LINQ o Packagemanagers (nuGet en NPM) o IIS, JSON Web Tokens, SSL en Certificaten


 • Minimaal 2 jaar aantoonbare praktijkervaring met front-end ontwikkeling gebruik makend van Angular 9 en 10, Bootstrap 4, Node.js, HTML5, JavaScript, Typescript en CSS3. 
 • Minimaal 2 jaar praktijkervaring met CI/CD, waaronder het implementeren van unit testen in .NET en Angular en het gebruik van ontwikkeltooling als Azure DevOps, SonarCloud en GIT; 
 • HBO/WO werk- en denkniveau; 
 • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met testautomatisering (bijvoorbeeld met tooling als Browserstack, Selenium, Specflow of SoapUI).Je hebt aantoonbare ervaring met werken volgens het Scrum framework; 
 • Ervaring met Winforms, evenals ervaring met het implementeren en testen van Digitale  Toegankelijkheidseisen (WCAG 2) binnen User Interfaces is een pré; 
 • Je hebt aantoonbare ervaring met werken volgens het Scrum framework;

Competenties 

 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling; 
 • Open en toegankelijk voor alle betrokken partijen; 
 • Beschikt over goede analytische vaardigheden en is vasthoudend om te komen tot goede oplossingen

Middelen 

Voor de uitvoer van de functie/opdracht achten wij dat de gegunde kandidaat de volgende middelen tot zijn/haar beschikking heeft: 

 • Licenties Microsoft Visual Studio Enterprise

Aanbieden kan tot 19 mei as 10:00 uur

Deze vacature is ingetrokken op 18-5-22 om 10:44. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen