Teradata system engineer 2022-GV-6671B

De functie van Teradata system engineer richt zich op het ontwerp, installatie, configuratie en het beheer van de 24X7 Teradata omgeving bij de Belastingdienst in de breedste zin van het woord. Vanuit deze functie wordt regie gegeven aan de te bouwen oplossingen, inhoud gegeven aan de ontwerpen, maar wordt er ook actief meegebouwd aan de oplossingen, waarna deze in beheer gehouden worden binnen de service. Inhoudelijke Teradata kennis t.b.v. het gebruik en beheer van de database is een voorwaarde, waarbij zowel kennis van de SQL-taal als van het Teradata-platform zelf een gegeven is. Je wordt onderdeel van het CoE-team van Teradata-specialisten, op basis van DevOps-inzet. Onderdeel van de functie van Teradata system engineer is dat er standby gelopen wordt.


CoE Analytics 

De CoE Analytics staat opgesteld voor het realiseren en onder¬houden van een schaalbare, wendbare en robuuste Analytics infrastructuur voor de Belastingdienst. Door goed te luisteren naar klan¬ten en op een juiste manier te prioriteren is het team in staat om deze services 'fit-for-purpose' te leveren. Streven hierbij is altijd het verbeteren van de verschillende aspecten van de services.

De CoE Analytics is een team van ervaren System- en Solution-engineers die voor de Belastingdienst een veilig platform en diverse services op het gebied van Analytics leveren. Denk hierbij aan: Analytical Data Perimeter, SAS Grid Computing, SAS Visual Ana¬lytics, Self Service Analytics, Desktop Client Services en natuurlijk de Teradata Appliances. De CoE is een autonome eenheid, georganiseerd volgens de principes van Agile/Scrum/DevOps, die verantwoordelijk is voor de realisatie, continuïteit en functionele werking van de verschillende service.


Eisen:

  • Teradata DBA kennis (1 jaar)

Wensen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring met Teradata Technisch Platform beheer 
  • Pre: Kennis van de combinatie SAS / Teradata 


Competenties:

  • Flexibiliteit 
  • Stressbestendig 
  • Communicatief-vaardig 
  • Klantgericht 
  • Analytisch vermogen 
  • Gestructureerd werken 

Deze vacature is ingetrokken op 1-6-22 om 17:02. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Ravindra Dubar
[email protected]

Delen