Sr Siebel Configurator 11400028041

Ministerie van J&V (IND)


We zoeken een Senior Siebel Configurator voor de afdeling productiehuis binnen de directie informatievoorziening (IV) voor het systeem INDiGO. De Senior Siebel Configurator heeft als taak om bestaande software door te onwikkelen, nieuwe functionaliteit te realiseren en ondersteuning te bieden van collega’s bij complexe IT vraagstukken. Daarnaast houdt hij zich bezig met het uitvoeren van reviews en het
adviseren over (verbeteringen van) oplossingen. Hij is in staat om over applicaties heen te kunnen kijken om tot een totaaloplossing te komen.

Het productiehuis heeft als primaire taak ervoor te zorgen dat nieuwe INDiGO functionaliteit en producten worden gebouwd en kwalitatief goed en tijdig naar productie worden gebracht. Het team applicatieontwikkeling (AO1) bestaat uit Siebel en BeInformed ontwikkelaars en zorgt voor de bouw van nieuwe INDiGO producten en functionaliteit op basis van agile-scrum zodat dit aansluit bij de behoefte en wensen van de gebruikers en business. Het bouwen gebeurt door Siebel ontwikkelaars die een diepgaande kennis hebben van INDiGO. Het team test zorgt ervoor dat alle gebouwde nieuwe INDiGO producten en functionaliteit grondig worden getest zodat ze in productie kunnen worden genomen. Zo draagt het team er mede aan bij dat gebruikers soepel en effectief met de nieuwe release kunnen werken.

De IND ambieert om een moderne dienstverlener te zijn die informatie- en data gestuurd werkt voor het gehele proces van dienst verlenen in de en cultuur migratieketen. De Directie Informatievoorziening (DIV) verzorgt de ondersteuning van alle bedrijfsprocessen binnen de IND. Deze hoofdtaken zijn verdeeld over vier afdelingen: Strategie & Regie; Productiehuis; Continuïteit en Technisch Beheer; en Datadiensten. Deze afdelingen werken veelal in zelforganiserende en multidisciplinaire teams die kort cyclisch en iteratief software ontwikkelen en beheren volgens de agile methodiek, waarbij de aansturing ook nog projectmatig kan. De komende jaren gaat het bestaande applicatielandschap op de schop en wordt het bestaande
systeemlandschap INDiGO in fasen vervangen.

DIV heeft veel interactie met directies binnen en buiten de IND en staat in verbinding met diverse ketenpartners zoals KvK, RvIG en DUO. Door deze grote hoeveelheid aan koppelvlakken lopen behoeftes van onze klanten en ketenpartners erg uiteen: DIV levert deskundigheid, advies, en modelleert en implementeert wijzigingen in overleg. Het onderhouden van het huidige systeem INDiGO is op dit moment een integraal onderdeel van het IV werk. De vernieuwing hiervan neemt een steeds groter deel van het werk in beslag. Daarnaast ondersteunt DIV het platform voor online samenwerking (met name Sharepoint), de systemen ter behoeve van bedrijfsvoering (Datawarehouse, systemen van derden) en die van de publieke omgeving (IND.nl - mijnIND).

Eisen:

 • Siebel Tools (5 jaar)
 • Kennis Nederlandse taal (schrijven, lezen) tenminste niveau B1
 • tenminste 3 opdrachten uitgevoerd met elk van onderstaande competenties:
  SQL; Siebel Workflow; EAI; eScript
 • tenminste 1 Siebel training/certificering voltooid

Wensen:
 • Ervaring in Case Management
 • Ervaring in regelgestuurde omgevingen
 • Ervaring met OpenUI / Siebel '22
 • Ervaring met EIM
 • Bekend met diverse vormen van software ontwikkeling: Waterval, Agile en DevOps

Competenties:
 • Resultaatgericht
 • Plannen en organiseren
 • Voortgangscontrole
 • Prestatie motivatie
 • Stress bestendig
 • Flexibiliteit

Aanbieden tot 11-8-2022 17:00

Deze vacature is ingetrokken op 11-8-22 om 09:06. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen