Medewerker ICT Servicedesk 10103882

FUNCTIE 

Als ICT Servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de collega’s van het COA . Jij bent verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van alle ICT-vraagstukken die per mail, telefoon en via het serviceportaal worden ontvangen. Naast de registratie en de classificatie van de ontvangen meldingen lever je zelf de eerstelijnsondersteuning door eindgebruikers op een snelle en klantgerichte manier te ondersteunen. Kom je er zelf niet uit? Dan schakel je tijdig de tweedelijnsondersteuning in. Je bewaakt de voortgang en koppelt deze terug aan de eindgebruiker. Verder signaleer je kansen en kom je met ideeën om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. 


Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een relevante ICT opleiding op minimaal mbo-niveau 4 en een ITIL certificaat op minimaal foundation niveau. 
 • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare en relevante werkervaring als ICT Servicedeskmedewerker. 
 • Je hebt een flexibele instelling en vindt het geen probleem om mee te draaien in de bereikbaarheidsdiensten; doordeweeks tussen 17:00 uur en 22:00 uur en in het weekend van 08:00 uur tot 22:00 uur. Deze bereikbaarheidsdienst draai je ongeveer 1x (een hele week) in de 12-13 weken. 
 • Je verstaat je vak en vindt het vanzelfsprekend om vanuit het perspectief van continue verbetering de dienstverlening te optimaliseren. 
 • Je hebt aantoonbare functionele en technische ICT-kennis.

En, niet te vergeten… 

 • Je hebt een professionele werkhouding en bent klant- en resultaatgericht; 
 • Je beschikt in hoge mate over empathisch vermogen; 
 • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen; 
 • Je bent communicatief - schriftelijk en mondeling - zeer vaardig en onder druk blijf je kalm en goed presteren; 
 • Je toont eigenaarschap m.b.t. je werkzaamheden bij het COA; 
 • Je hebt ambitie om je verder te ontwikkelen en doet dat graag samen met jouw collega’s; 
 • Je team kan op je rekenen en je bent een gestructureerde werker die nauwkeurig het werk uitvoert


Wie zijn wij?

De afdeling ICT verleent professionele en efficiënte ondersteuning op het gebied van ICT, zodanig dat het primaire proces zich kan focussen op de kernactiviteiten, zonder zich zorgen te maken over de randvoorwaarden. Als doelstelling voor ICT wordt gehanteerd: ICT ondersteunt en adviseert gebruikers en management voor ICT bij het realiseren van de COA doelstellingen. Daarbij voert ICT de regie over ICT- beheeractiviteiten en projecten die bij derden zijn belegd. De ICT servicedesk is hierin het centrale aanspreekpunt waar alle klantvragen, verzoeken en meldingen worden ontvangen. Het team, dat onderdeel is van de ICT afdeling, bestaat uit 14 enthousiaste en gedreven medewerkers die samenwerken met de overige teams en afdelingen.


Over het COA 

Bij het COA vangen we al 25 jaar asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. Bij ons werk je samen met collega’s uit diverse disciplines aan de opvang en begeleiding van asielzoekers uit allerlei culturen en met diverse achtergronden. Wij bieden je een veelzijdig en afwisselend takenpakket en vragen van jou zelfstandigheid. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en wij waarderen initiatieven die ons werk beter maken. We vinden duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand belangrijk. Daarom maken we optimaal gebruik van de diverse talenten en vermogens van onze medewerkers. 


Deze vacature is ingetrokken op 9-8-22 om 14:45. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen