Senior .Net Ontwikkelaar (4501206257)

Voor onze directe klant IND Den Haag zoek ik een .Net(C#) Ontwikkelaar. Bij interesse ontvang ik graag een Nederlandstalig c.v. in Word + een puntsgewijze motivatie op eisen en wensen. Dus of je deze ervaring hebt (Ja/Nee) en in welke perioden deze hebt toegepast (bij bedrijf X in periode Y).

Werkzaamheden:

We zoeken een .Net (C#) programmeur binnen de afdeling informatievoorziening (IV) voor het systeem INDiGO. De primaire opdracht is het implementeren van diverse configuratie verbeteringen in het kader van het project Robuustheid. Daarnaast heeft de .Net programmeur als taak om ondersteuning te bieden van collega’s bij complexe IT vraagstukken en houdt hij zich bezig met het uitvoeren van reviews en
het adviseren over (verbeteringen van) oplossingen. Hij is in staat om over applicaties heen te kunnen kijken om tot een totaaloplossing te komen.

Het team Releasemanagement en test INDiGO heeft als primaire taak ervoor te zorgen dat nieuwe INDiGO functionaliteit en producten worden gebouwd en kwalitatief goed en tijdig naar productie worden gebracht. Het team bestaat in feite uit 3 subteams: 1: ontwikkelen, 2: Test en 3: Releasemanagement. Het team ontwikkelen zorgt voor de bouw van nieuwe INDiGO producten en functionaliteit op basis van
een opgesteld en aangeleverd ontwerp dat aansluit bij de behoefte en wensen van de gebruikers en business.

Het team test zorgt ervoor dat alle gebouwde nieuwe INDiGO producten en functionaliteit grondig worden getest zodat ze in productie kunnen worden genomen. Dat gebeurt zowel handmatig als automatisch. Daarnaast wordt er in toenemende mate in projectverband met een Agile / Scrummethodiek

gewerkt. Zo draagt het team er mede aan bij dat gebruikers soepel en effectief met de nieuwe release kunnen werken.

Vanuit extern review zijn diverse aanbevelingen gedaan omtrent de verbetering van de Biometrie- en ITP configuratie op gebied van code kwaliteit en onderhoudbaarheid. De scope van het project Robuustheid is het doorvoeren van deze aanbevelingen.

Achtergrond opdracht:

De afdelingen IV Ontwikkeling en IV Beheer van de Directie Bedrijfsvoering verzorgen de geautomatiseerde ondersteuning van alle bedrijfs-processen en cultuur binnen de IND. Vanwege het belang van de IND systemen voor het bedrijfsproces van de IND is besloten dat cruciale activiteiten blijvend binnen de
IND worden uitgevoerd. De IV-organisatie is integraal verantwoordelijk voor de IV-dienstverlening inclusief de dienstverlening van externe partijen.

De IV-organisatie levert deskundigheid, en adviseert over de gewenste of noodzakelijke richting, op het terrein van de ontwikkeling van de informatievoorziening. Het modelleren en het doorvoeren van wijzigingen in overleg met de klant is een kerntaak van IV. Naast het technisch beheer en de verdere ontwikkeling van INDiGO ondersteunt de IV-organisatie, ook de flexibele werkplek (DWR), de web gebaseerde ondersteuning door kennissystemen (m.n. SharePoint), de systemen ten behoeve van bedrijfsvoering (Datawarehouse (DWH), Joost, systemen van derden), de publieke omgeving (diensten via internet) en de onderliggende infrastructuur.

De IV-organisatie ondersteunt de gebruiker bij het gebruik van de systemen o.a. door de helpdeskfunctie en door kennisoverdracht. Voor de realisatie van voornoemde taken stuurt de IV-organisatie externe dienstverleners aan zoals o.a. het SSC-ICT, Solvinity en Justid.

Eisen: 
 • ERvaring met : C#, XAML, JavaScript, PL/SQL, ASP.NET, WCF, WPF (min. 5 jr. ervaring met al de technieken)
 • Kennis Nederlandse taal (schrijven, lezen en lezen), tenminste niveau B1NVT
 • Tenminste 3 opdrachten uitgevoerd met elk van de volgende competenties:
  C#, XAML, JavaScript, PL/SQL, ASP.NET, WCF, WPF
 • Aantoonbare kennis en ervaring in toepassen van codeer richtlijnen, design patterns en industrie
  best practices
 • Microsoft .Net gecertificeerd
Wensen::
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met ITP (AIA);
 • Je hebt bij voorkeur kennis van security;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van encryptie/PKI;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van eMRTD's;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van Test Driven Development (TDD);

Competenties:
 • Je hebt ervaring met het schrijven van automatische unittests;
 • Je hebt ervaring met object georiënteerd analyseren en ontwerpen;

Deze vacature is ingetrokken op 10-12-2019 om 08:55. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen