Young Professional Integratie ontwikkelaar (201911A262-263-264)

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (Dictu)

Bij DICTU (Ministerie van Economische Zaken) wordt sterk ingezet op verdere ontwikkeling en modernisering van de uitvoering van haar werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel daarbij is het op de kaart zetten van het competentiegebied systeemintegratie, gebundeld in een team met de naam Cluster Systeem Integratie (CSI).

De behoefte aan extra inzet onstaat door toename van de werkzaamheden vanuit diverse geledingen binnen DICTU. We krijgen extra werk omtrent de migratie activiteiten naar 12C en door verschillende nieuwe klantopdrachten. Om in de toekomst voldoende gekwalificeerde mensen te kunnen inzetten is het CSI is op zoek naar young professionals (trainees) die opgeleid willen worden tot Integratie ontwikkelaar
bij DICTU. Je zult onder begeleiding worden klaar gestoomd om op termijn zelfstandig als integratie ontwikkelaar ingezet te worden. De uiteindlijk doelstelling is dan ook om bij gebleken geschiktheid in dienst te komen bij DICTU.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen en cultuur van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl


Eisen:
  • Aan een traineeship deelgenomen hebben waarbij de volgende onderdelen aan de orde zijn geweest: Java SE8,Scrum, Annotation, Lambda, GIT versiebeheer, Sourcetree (Github, BitBucket), HTML5 en CSS3, Javascript, Typescript,Bootstrap, Spring, AJAX, Spring Boot, Postman, Persistence met JPA en Hibernate, UML en ontwerp, Databases en SQL, <1Spring Data, Angular (6 jaar)
  • HBO

Wensen:
  • De absolute bereidheid om bij gebleken geschiktheid in dienst te treden bij DICTU.

Competenties:
  • Zeer gedreven, leergierig

Deze vacature is ingetrokken op 05-12-2019 om 10:48. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Sjierien Ibrahim
[email protected]
0682992987

Delen