Medewerker Beheer ICT - 21027359

Organisatorische context en cultuur

JIVC: 

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Achtergrond opdracht

Het betreft extra capaciteit om het project LOL te ondersteunen en de achterstand Incidenten op te lossen. Ook extra inzet op overige lifecycle projecten.

 Opdrachtbeschrijving

"Field Service Engineer (Medewerker Beheerder ICT) Defensie stelt hoge eisen aan haar ICT-producten en -diensten. Deze moeten van hoogstaande kwaliteit, veilig en 24/7 beschikbaar zijn. Iedereen moet op elk moment van de dag waar dan ook bij zijn of haar informatie en systemen kunnen. Van medewerkers op kantoor, in uitzendgebieden en op oefening tot de Koninklijke Marechaussee aan de grens op Schiphol. Wat er ook gebeurt, de IT van Defensie moet het altijd doen! 

De afdeling Connectiviteit vervult hierin een onmisbare rol. Zij levert informatie- en communicatietechnologie waar elke Defensiemedewerker elke dag mee te maken heeft, op nationale Defensielocaties, maar zeker ook daarbuiten. Als medewerker beheerder ICT werk je met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering, werkt aan lifecycles en het onderhoud van de verschillende delen van het NAFIN (Netherlands Armed Forces Integrated Network). Op een normale werkdag weet je welke taken je die dag gepland hebt, welke uitvoeringen moeten worden opgeleverd of juist gestart, en wat er nog geregeld moet worden. Dat is je dagplanning. Maar de dagen gaan niet altijd als gepland dus als het nodig is spring je flexibel bij en help je je directe collega’s. Je hebt dan ook geen 9-to-5 mentaliteit. Je bent je bewust van je rol en ook dat de kwaliteit van de dienstverlening in belangrijke mate wordt bepaald door het teamverband op je afdeling. De functie is uitermate geschikt voor een starter in de ICT en schoolverlaters. Op de afdeling word je begeleid en zal je trainingen krijgen in het werkgebied van IP technologie. 

Voor deze functie ga je binnen Nederland op pad en hiervoor heb je een eigen auto tot je beschikking. Je voert installatiewerkzaamheden uit aan glasvezel en SFTP bekabeling en plaats je WiFi apparatuur en switches. Hierbij komen af en toe lichte tilwerkzaamheden voor. Hier ben je natuurlijk toe in staat. 

Waar ga je werken? 

Jouw standplaats is Camp New Amsterdam te Huis ter Heide. Werkzaamheden voer je uit als lid van de sectie Connectiviteit. De sectie Connectiviteit ontwerpt, realiseert en beheert het NAFIN Transport Netwerk (NTN), alsmede de daaraan gekoppelde lokale, bekabelde en draadloze netwerken op meer dan 300 vaste locaties van defensie en haar ketenpartners.

Taken:

  • Systeemgerelateerde problemen onderzoeken, diagnosticeren en oplossen 
  • Software installeren en upgraden 
  • Test upgrades 
  • Plan installatie werkzaamheden om verstoring te minimaliseren 
  • Diagnose en oplossing van hardware- of softwareproblemen 
  • Voldoen aan de organisatieprocedures om de integriteit en veiligheid van het systeem te waarborgen

Eisen:

  • Kandidaat heeft minimaal 1-3 jaar ervaring in het systematisch handelen om tijdens wijzigingen te reageren op de dagelijkse operationele behoefte, het voorkomen van serviceonderbrekingen en de samenhang met SLA en informatiebeveiligingsvereisten te handhaven. 
  • Kandidaat beschikt aantoonbaar over een MBO werk- en denkniveau. Dit zal worden getoetst de werkervaring vanuit het CV en een mogelijk toelichtend gesprek.
  •  Kandidaat heeft aantoonbaar affiniteit met ICT op het gebied van het installeren van routers en switches in 19" kasten en het plaatsen van WiFi accesspoints op hoogte. 
  • Kandidaat heeft aantoonbaar kennis en ervaring met het installaren van glasvezel en SFTP bekabeling in een buitendienstfunctie 
  • Kandidaat is in het bezit van of heeft de bereidheid tot het behalen van VCA, NEN3140 en ESD certificaten.
  • Kandidaat is in het bezit van een Nederlands identiteitsbewijs en beschikt over een geldig rijbewijs B.

Wensen:

  • Kandidaat heeft een afgeronde CCNA opleiding: CCNA Routing & Switching 
  • Kandidaat heeft meerjarige ervaring in de buitendienst op het gebied van Netwerken, zoals (minimaal 1): • Extreme Networks Routing & Switching tbv LAN; 
  • 2)  • Cisco Wireless Networks tbv LAN; 
  • 3)  • Eaton 230V en 48V UPS systemen.


 Deadline voordracht 18-4-2024 16:59 uur.

Deze vacature is ingetrokken op 7-5-24 om 10:57. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen