Technisch Applicatie Beheerder 4501209376

Ministerie van J&V (IND)


Als technisch applicatiebeheerder voer je op proactieve wijze Smartflow beheer- en ontwikkeltaken uit. Je beheert en ontwikkelt Smartflow in een grote organisatie (10.000+ gebruikers).
Je hebt regelmatig contact met de functionele applicatiebeheerders, projectteams bij de klant en andere technische beheerteams. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van incidenten en het uitvoeren van (standaard) changes en ontwikkeling in projecten. Verder ben je vanuit jouw uitgebreide technische kennis van en ervaring met Smartflow aanspreekpunt voor functionele applicatiebeheerders, opdrachtgevers/klanten, en collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en beheren van documentatie en andere kennisdelingsactiviteiten, en monitor je de externe beheerpartij waar we mee samenwerken op het afhandelen van calls binnen de afgesproken Service Level Agreement.

Rondom het systeem is een team geformeerd dat kennis heeft van het systeem en ervaring heeft in het optimaliseren van de aanpalende processen door middel van het implementeren van het systeem, het borgen van de nieuwe werkwijze en het verder verfijnen van het systeem en het proces.

Procesverbetering
Procesmatig werken vraagt om een continue aansturing en verbetering van proces, systeem en werkwijze.

Alle activiteiten die samenhangen met het onderhoud van het systeem en de bijbehorende Smartflow dienstverlening vallen onder de dienstverlening Smartflow.

De afdelingen IV Ontwikkeling en IV Beheer van de Directie Bedrijfsvoering verzorgen de geautomatiseerde ondersteuning van alle bedrijfsprocessen en cultuur binnen de IND. Vanwege het belang van de IND systemen voor het bedrijfsproces van de IND is besloten dat cruciale activiteiten blijvend binnen de IND
worden uitgevoerd. De IV-organisatie is integraal verantwoordelijk voor de IV-dienstverlening inclusief de dienstverlening van externe partijen.

De IV-organisatie levert deskundigheid, en adviseert over de gewenste of noodzakelijke richting, op het terrein van de ontwikkeling van de informatievoorziening. Het modelleren en het doorvoeren van wijzigingen in overleg met de klant is een kerntaak van IV. Naast het technisch beheer en de verdere ontwikkeling van INDiGO ondersteunt de IV-organisatie, ook de flexibele werkplek (DWR), de web gebaseerde ondersteuning door kennissystemen (m.n. SharePoint), de systemen ten behoeve van bedrijfsvoering (Datawarehouse (DWH), Joost, systemen van derden), de publieke omgeving (diensten via internet) en de onderliggende infrastructuur.

De IV-organisatie ondersteunt de gebruiker bij het gebruik van de systemen o.a. door de helpdeskfunctie en door kennisoverdracht. Voor de realisatie van voornoemde taken stuurt de IV-organisatie externe dienstverleners aan zoals o.a. het SSC-ICT, Solvinity en Justid.

Eisen:
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met beheerwerkzaamheden en als technisch consultant Smartflow of vergelijkbare systemen. (5 jaar)
 • Ervaring met functioneel of technisch Applicatiebeheer, met berichtenverkeer SOAP-ESB en met TOPdesk.
 • Kennis en ervaring met HTML, CSS3, Javascript, office, adobe, Visual basic, ASP (VB-Script), ASP-
  PDF, ADSI, LDAP (domeinauthenticatie en domeinstructuren), Eagetmail, Microsoft SQL-server
  (enterprise beheer), Stored procedures (TSQL). 
 • Bekend met van SAP en Oracle of vergelijkbare systemen. 
 • Kennis en ervaring met DIGI-Inkoop, E-Factuur en het maken van technische aansluitingen. 
 • Kennis van financiële en inkoop bedrijfsprocessen.

Wensen:

 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een grote complexe organisatie.
 • Ervaring met een overheidsorganisatie is een pré.

Competenties:
 • Kennis van en ervaring met de IT-infrastructuur en IT systemen bij de rijksoverheid en specifiek het ministerie van Justitie en veiligheid.

Deze vacature is ingetrokken op 09-12-2019 om 08:45. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Sjierien Ibrahim
[email protected]
0682992987

Delen