Strategisch Adviseur ICT SRQ162962

Opdrachtgever:

Werk en bestaanszekerheid voor iedereen: samen werken voor samen leven. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werkt aan eerlijk, gezond en veilig werk in Nederland. Iedereen moet de kans krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen. Mensen moeten zelf kunnen bijdragen aan hun eigen toekomst. Als het tegenzit zorgen we voor een vangnet, en als je met pensioen gaat voor een inkomen. Dat kan alleen in een land waar mensen er voor elkaar zijn.

De bewindslieden zijn onder meer verantwoordelijk voor het arbeidsmarktbeleid, inclusief migratie en vrij verkeer van werknemers, uitkeringen en re-integratie, inkomensbeleid, het combineren van arbeid en zorg, arbeidsomstandighedenbeleid en inspectie daarop.


Afdeling:

Team versterking positie arbeidsmigranten.


Project:

Inrichten digitale informatievoorziening voor arbeidsmigranten.


Opdrachtomschrijving:

› Hoe richten we de digitale informatievoorziening in (lokaal, regionaal en nationaal), zodat de arbeidsmigrant online goede en betrouwbare informatie vindt over het leven, wonen en werken in Nederland? 

› En daarbij, bij complexere vragen, wordt doorverwezen naar andere organisaties?

In een projectgroep wordt een concreet voorstel, met Programma van Eisen, uitgewerkt.

In de projectgroep is beperkte ‘technische’ kennis aanwezig voor het effectief inrichten van een digitale informatievoorziening. Hiernaar zijn wij op zoek.


Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden:

Kennis van digitaal landschap, inhoudelijk plan kunnen vertalen naar technische ICT-oplossing (inrichting + inregelen beheer en monitoring), projectmanagement, cultuursensitiviteit.

• Kandidaat beschikt over academisch werk- en denkniveau. • Kandidaat beschikt over kennis van ICT. • Kandidaat heeft werkervaring op het gebied van inrichting digitale infrastructuur. 


De aanvraag sluit bij NeedStaffing als mantelpartij voor het Ministerie SZW op 02-05-2024 om 10:00

Graag een motivatie gericht op de opdracht.

Bij het voorstellen: in pdf. Géén foto. Géén persoonsgegevens zoals (mail)adres, telefoonnummer, geboortedatum, nationaliteit of LinkedIn. Géén leveranciersgegevens (enkel de bedrijfsnaam en logo mogen zichtbaar zijn op het format). (Let hier goed op) 


Deze vacature is ingetrokken op 2-5-24 om 10:57. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen