Transitiemanager ICS 21850957

OMSCHRIJVING

Binnen de entiteit IT-Infrastructuur (IT-Infra) staan we voor een grote IT-transitie. Het vorm geven hiervan oefent druk uit op de dagelijkse dienstverlening van de afdeling ICS.


Ter ondersteuning van het hoofd bedrijfsbureau ICS heb je een cruciale rol binnen onze dynamische en complexe organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van FinOps in ons multicloud competence center en helpt ons als transitiemanager bij de inrichting van de nieuwe afdeling ICS. Je bent deskundig op jouw aandachtsgebied en toont leiderschap en eigenaarschap bij het realiseren van de gestelde doelen. Je benut de binnen jouw team aanwezige kennis en kunde en werkt effectief samen met partners binnen JIVC. Je ondersteunt en begeleidt collega’s waar nodig. De kaders waarbinnen je werkt worden gevormd door strategische beleidslijnen in de Defensie Cloud Strategie en de veranderopgaven van IT infrastructuur met de afdeling ICS in het bijzonder. Daarnaast stimuleer je de ontwikkeling van de mensen binnen jouw team en aandachtsgebied. Je creëert een stimulerende omgeving waar onze mensen met plezier werken en waar ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Het geven en vragen van constructieve feedback is hierbij vanzelfsprekend. Je bent ook zelf zeer gemotiveerd om te (blijven) werken aan je eigen ontwikkeling.

EISEN BIJ DEZE AANVRAAG

  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen;
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het adviseren, begeleiden en ondersteunen van management en lijn(management)
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het tot stand brengen, implementeren en uitvoeren van producten, diensten, beleid en processen;
  • Kandidaat beschikt tenminste over een afgeronde WO opleiding (diploma), bij voorkeur op het gebied van Informatica of Bedrijfskunde, of heeft minimaal 3 jaar (opgedaan in de laatste 5 jaar) aantoonbare werkervaring op WO werk- en denkniveau in een vergelijkbare functie.
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het naar de public cloud verplaatsen van Cloud dienstverlening en aantoonbare (methodieken) kennis van FinOps Public Cloud.
  • Meer dan 2 jaar ervaring met strategisch transitie management
  • Kandidaat heeft tenminste 10 jaar aantoonbare werkervaring in het ondersteunen van projectopdrachten, volgens bekende projectenmethodieken (bijvoorbeeld PRINCE II en IPMA en MSP).


Deadline: 3-5-2024 16:00

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Recruiter Resourcedesk
[email protected]
06 82 38 54 56

Delen