Senior Product Specialist 21676169

OMSCHRIJVING

De functie wordt uitgevoerd binnen een onderdeel van het JIVC, namelijk: de sectie datacenter services. De sectie datacenter services is verantwoordelijk voor het leveren, beheren en onderhouden van fysieke en virtuele server hardware, operating systems, tooling en storage en back-up voorzieningen. Met een enthousiast team van ICT professionals worden duizenden servers en diverse storage systemen beheerd in diverse domeinen. Het virtualiseren en automatiseren van het totale serverpark is een belangrijke missie van de sectie, wat vergaande expertise in virtualisatie- en automatiseringstechnieken onontbeerlijk maakt.


Je moet je realiseren dat Defensie een prachtige grote organisatie is en als iets lukt, dat dat écht impact heeft. Maar soms lukken zaken ook niet, of duren dingen wat langer. Gelukkig weet je daar goed mee om te gaan en kun je prima meerdere projectjes naast elkaar hebben lopen. Een ding is wel zeker als je deze uitdaging aangaat: het wordt een gave tijd waarin je écht bijdraagt aan de veiligheid van Nederland.|Wij verwachten van de perfecte kandidaat dat hij/zij de volgende eigenschappen en kwaliteiten meeneemt:De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol waarin hij/zij heeft laten zien de juiste prioriteiten kan stellen, op hoofdlijnen een team kan aansturen en pro-actief te handelen om tot het gewenste einddoel te komen.Daarnaast beschikt de kandidaat over kennis van LCM (Life Cycle Management), kan input leveren en overleggen met stakeholders (zowel intern als extern) over de geleverde diensten mbt het gebruik, kosten, betrouwbaarheid. Daarbij wordt van de kandidaat ook verwacht dat hij/zij actief meedenkt over verbeterprocessen van de dienstverlening waarbij vaardigheden als analyseren en probleemoplossend vermogen een must zijn.Als laatst maar nie thet minst beschikt de kandidaat over een besluitvaardig karakter: hij/zij kan snel knopen doorhakken wanneer de situatie daar om vraagt en weet anderen van deze keuze te overtuigen. Kandidaat kan aan de hand van meerdere voorbeelden aantonen hierover te beschikken. Je vult je dagen met projecten waarbij bovenstaande eigenschappen van belang zijn om het tot een groot succes te laten worden.


Taken

• Organiseer, coördineer en leid het projectteam
• Zorg voor betrokkenheid en communicatie van belanghebbenden
• Houd toezicht op de projectvoortgang
• Coördineren, vastleggen en zorgen voor naleving van de kwaliteit
• Circulatie en distributie van informatie van de projecteigenaar
• Zorg ervoor dat het project helpt om de bredere doelen van de organisatie te ondersteunen
• Voldoen aan budgetten en levertijden
• Werk het project bij naargelang de veranderende omstandigheden


EISEN BIJ DEZE AANVRAAG

Het toepassen van specifieke kennis om bestaande ICT processen en oplossingen te onderzoeken zodat potentiële verbeteringen / innovaties bepaald kunnen worden en het opstellen van aanbevelingen.


Het organiseren en borgen van innovatieve implementaties / verbeteringen die bijdragen aan grotere efficiëntie.


Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met analyseren van complexe vraagstukken en weet op een kundige manier leiding te geven aan een team om tot een werkbare oplossing te komen.


Kandidaat heeft meer dan 5 jaar ervaring als Product Specialist/Product Owner/Team Leader


Kandidaat beschikt over kennis van en ervaring (5 jaar+) met Virualisatie en specifiek van ESX/Vmware


WENSEN BIJ DEZE AANVRAAG

  • Kandidaat heeft bij voorkeur 5 jaar ervaring met Agile, Scrum of ITIL methodieken

  • Kandidaat heeft bij voorkeur 3 jaar ervaring met het opstellen van rapportages en adviezen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur 5 jaar ervaring en expertise in de rol van Senior Product Specialist. Kandidaat wordt betrokken bij verschillende projecten op de afdeling. De Senior Product Specialist is hierbij het aanspreekpunt voor de stakeholders en verantwoordelijk voor de voortgang van de projecten

  • Kandidaat heeft bij voorkeur 5 jaar ervaring in een functie waarbij sterke communicatieve vaardigheden benodigd zijn en kan zowel collega's op de werkvloer, leidinggevenden van andere teams, stakeholder, als de auditors overtuigen van een werkbare oplossing.


Deadline: 11-6-2024 16:00
Deze vacature is ingetrokken op 19-7-24 om 11:38. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?
Foto
Recruiter Resourcedesk
[email protected]
06 82 38 54 56

Delen