Technisch werkvoorbereider-Change coordinator 21988851

OMSCHRIJVING

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Sectie Netwerken van de afdeling JIVC/Generieke IT & Infra. De Sectie Netwerken ontwerpt, realiseert en beheert het NAFIN (Netherlands Armed Forces Integrated Network) welke 24/7 wordt ondersteund. Aan het NAFIN worden in Nederland alleen al rond de 300 locaties gekoppeld met onze datacenters. Door de opbouw van nieuwe IT en het operationeel houden van de huidige IT is er sprake van dubbele beheerslasten. Voor het operationeel houden van de huidige IT is er behoefte aan bovenstaande capaciteit.


Functieomschrijving/Werkzaamheden:
De werkvoorbereider, hierna te noemen Wvb, is verantwoordelijk vóór het beschrijven en vastleggen van alle werk voorbereidende werkzaamheden en gebruikt daarbij relevante systemen van Defensie. De Wvb zorgt ervoor dat processen, van belang voor instandhouding en change, op een correcte manier worden doorlopen en met succes worden afgerond. Daarnaast is de Wvb verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de technische veranderingen in de infrastructuur. De Wvb is tevens verantwoordelijk om de relevante technische documentatie bij te laten werken (Visio tekeningen van de aansluitingen op het netwerk)De Wvb dient over goede analytische en communicatieve vaardigheden te beschikken. De Wvb maakt deel uit van een projectteam en daarom is samenwerking een must. Een project is een dynamische werkomgeving en daarom is een hoge flexibiliteit ook een must.

Werkzaamheden:
• beheert ICT middelen door het raadplegen van relevante registratiesystemen,
• beoordeelt inhoudelijk de gevraagde aanpassingen, interpreteert de aanvragen op proces, product en technische aspecten,
• doet zo nodig aan het inwinnen van nadere informatie,
• controleert op volledigheid en laat de verkregen informatie verwerken in relevante systemen, met als doel de aanpassingen gedocumenteerd, geregistreerd en geborgd uit te voeren,
• ook zal de medewerker initiateven nemen tot effectieve communicatie, zowel in- als buiten het project,


EISEN BIJ DEZE AANVRAAG

Kandidaat beschikt over 5 jaar aantoonbare werkervaring met werkvoorbereidende, administratieve systemen; zoals CMDB, servicemanagement (incident en change) en netwerk management systemen.


Kandidaat beschikt over 5 jaar aantoonbare werkervaring met grote/complexe netwerken (meer dan 5000 medewerkers)


Kandidaat beschikt over een certificaat CCNP &CCNA


Kandidaat heeft meer dan 2 jaar ervaring als technisch projectleider (ITIL-methodiek)


Kandidaat heeft ervaring als Netwerk Engineer en netwerk designer

 
Deze vacature is ingetrokken op 18-7-24 om 16:01. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen