Systeem Architect Security 21960703

De sectie Beveiliging (BEV) maakt onderdeel uit van de afdeling GIT&Infra. De primaire doelstelling van GIT & Infra is het exploiteren van de Defensie Infrastructuur en hierop ICT Services te verzorgen, op een zodanige wijze dat effectief tegemoet gekomen kan worden aan de wensen en eisen van de klant en dat de invulling daarvan op een zo effici├źnt mogelijke wijze plaatsvindt.

De functie kent de volgende taken:
1.Stelt de technische inrichtings- en instandhoudingskaders op voor de bouwsteen
2.Adviseert, ondersteunt en rapporteert over de technische aspecten van de bouwsteen
3.Stelt technische impact analyses op
 4.Ontwikkelt bouwstenen en/of componenten op basis van een generiek of specifiek ontwerp binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren
5.Coacht de Senior Ontwerpers binnen de Productieclusters. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Sectie Beveiliging van de afdeling JIVC/Generieke IT & Infra.

Functie eisen:

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met technische inrichtings- en instandhoudingskaders op te stellen voor de toegewezen bouwstenen.
  • Kandidaat is in het bezit van een HBO diploma.
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met architectuurprincipes, beveiligingsprincipes en best practices m.b.t. het ontwerpen van complexe netwerkomgevingen en van veilige koppelingen tussen verschillende (beveiligings)zones waaronder internet.
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het vertalen van behoeftestellingen naar oplossingsrichtingen op basis van architectuurprincipes, beveiligingsprincipes, best practices en beleid.
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen en ontwikkelen van (technische)kaders m.b.t. complexe netwerkomgevingen en veilige koppelingen en de apparatuur die hiermee gemoeid is (firewalls, proxies, etc).
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het aansturen van teamleden (ontwerpers).

Functie wensen:

  • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met netwerk(beveiligings) producten (o.a. Checkpoint, Fortinet, F5) en technieken (o.a. RPKI, antiDDOS).
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring als System Architect (system / domein architect) op het gebied van complexe netwerkomgevingen.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en ervaring met IPv6 en migratiescenario's van IPv4 naar IPv6. 
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring binnen de Defensie organisatie en met Defensie ICT-infrastructuur.Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen