Java developer 22003841

Vanuit de vakgroep ITO werkt de medewerker mee aan de ontwikkeling van hoog gerubriceerde informatievoorzieningen die de gebruikers in staat stelt overal en altijd betrouwbare en veilige toegang tot informatie te verkrijgen. Je bent verantwoordelijk voor het op maat ontwikkelen van JAVA applicaties waaronder in het bijzonder eclipse plugins.

Binnen HGI is een concept ontwikkeld waarmee voor alle Nederlandse operationele commando's overal ter wereld onder alle omstandigheden uit standaardbouwstenen een robuust en betrouwbaar netwerk voor militaire bevelvoering kan worden samengesteld. Hiermee heeft iedere militaire staf de beschikking over voldoende bouwstenen om een lokaal netwerk (LAN) te bouwen waarmee alle secties van de staf met elkaar zijn verbonden. Op deze manier kunnen zij met elkaar e-mailen, telefoneren (VoIP) en videoconferenties houden. Ook wisselen via dit netwerk de commandovoering-ondersteunende systemen zoals ISIS (Integrated Staff Information System) met elkaar gegevens uit. De gebruikte componenten zijn allemaal standaardelementen uit zowel de civiele als de militaire markt. Deze lokale netwerken kunnen aan elkaar worden gekoppeld met behulp van satelliet- of straalzenderverbindingen tot een wereldwijd netwerk (WAN). Voor het plannen en beheren van deze netwerken is een managementsysteem ontwikkeld. Aangezien standaardbouwstenen continu in ontwikkeling zijn, zullen de producten van HGI constant aan de huidige stand van zaken moeten worden aangepast. Tevens worden nieuwe eisen en wensen vanuit de opdrachtgever in het concept ingebed.

Functie eisen:

  • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met het inbrengen van zijn/haar kennis in het team en kan daarbij zelfstandig werken.
  • Kandidaat is tenminste in het bezit van een HBO-diploma in bezit òf een MBO niveau 4 diploma met 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen Java-development.
  • Kandidaat heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Niveau B1. Wordt getoetst tijdens het toelichtend gesprek.
  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Java ontwikkelaar.
  • Kandidaat heeft tenminste 1 jaar aantoonbare werkervaring met ontwikkelen van eclipse plugins/RCP.

Functie wensen:

  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met netwerk management tool ontwikkeling. 
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Groovy / Jenkins.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Build Tooling.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het werken in en aan hooggerubriceerde omgevingen (werken aan beveiligde informatievoorzieningen).


Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen