On-site support medewerker (201912A504A)

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat 


On-site support medewerker

Jij zet eindgebruikers centraal. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, analytisch en een echte teamplayer! DICTU streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten, waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld. Vanwege extra werkaanbod is DICTU op zoek naar een ambulante on-site support medewerker met als uitvalsbasis Assen en flexibel inzetbaar binnen een straal van maximaal 2 uur autorijden. 


Werkzaamheden

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. Daarbij gaat het om werkplekbeheer waaronder ook de ondersteuning op mobiele apparaten valt. Afhankelijk van je opdracht verwerk je meldingen die in TOPdesk worden geregistreerd. Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. 

Daarnaast hou je je bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook voer je diverse projectwerkzaamheden uit. Incidenteel wordt gevraagd over te werken. Kortom, de ambulante on-site 

support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt.

DICTU rolt voor 14.000 eindgebruikers haar eigen Cloud werkplek uit. Dit genereert tijdelijk extra werk. Om die reden en door het vertrek van een medewerker is DICTU voor het Onsite Support bij onze opdrachtgevers op zoek naar een zelfstandige, initiatiefrijke, flexibele en deskundige ambulante werkplekondersteuner. De medewerker voert samen met zijn collega's het werkplekbeheer uit. Dit betekent ook dat lokale meldingen worden opgelost voor eindgebruikers die langs de balie komen. 

Daarnaast wordt de medewerker ambulant ingezet voor het afhandelen van werkplekgerelateerde meldingen op vestigingen van onze opdrachtgevers en voor projectwerkzaamheden.


De organisatie

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen en cultuur van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Eisen

  • ITSM Foundation; ITIL Foundation (certificering vereist)
  • On Site Support ervaring (relevant én recent) in grote, complexe beheer-/klantomgeving (minimaal 2 jaar)
  • Ervaring met het zelfstandig draaien van ICT balie op klantvestigingen (minimaal 2 jaar)
  • Kennis en ervaring met Windows 10, Office 365, TOPdesk (minimaal 2 jaar)
  • MBO ICT niveau 3 of vergelijkbaar (diploma vereist)
  • Rijbewijs B
  • Bereid zijn in een straal van 2 uur vanaf Assen te reizen

Wensen

  • Gedegen kennis van mobiele devices (smartphones, tablets) en beheer hiervan. Basiskennis van netwerken (LAN/WAN).
  • Gewend om feedback te geven en vragen aan collega's

Competenties:
  • Analytisch, klantgericht, betrouwbaar, zelfstandig en teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurig, kritisch
Deze vacature is ingetrokken op 16-04-2020 om 10:01. Reageren is niet meer mogelijk.
Toch op zoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen