) ;

Reageren

Senior Database Beheerder 202104A396

Vul je naam en emailadres in, upload je CV, laat je tarief achter en schrijf eventueel een motivatie.

Reactie als
Wil je als leverancier van professionals een kandidaat voordragen? Registreer je bedrijf of log in.

Je tarief ex. BTW.

Door op de knop 'Reageren' te drukken geef je ons toestemming om een account voor je te maken en voor de verwerking van je gegevens volgens het het privacy statement.

Na de bevestiging van je reactie wordt je doorgestuurd naar de esd.next app. Daar kun je je profiel verder aanvullen of weer terug gaan naar de marktplaats. We sturen je ook een mail om je account te activeren en een wachtwoord te kiezen.

;

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen

Senior Database Beheerder 202104A396

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (Dictu)


DICTU is op zoek naar een senior database beheerder. De senior database beheerder is verantwoordelijk voor het (proactief) beheren, bewaken en onderhouden van de Postgres en SQL-databases. Dit omvat onder andere het oplossen van complexe incidenten, en het zorgdragen voor een optimale werking en optimale beschikbaarheid van systemen. Ook het ontwerpen en implementeren van nieuwe beheerconcepten is onderdeel van de werkzaamheden. Je doet voorstellen voor verbeteringen en kan dat helder en duidelijk op papier vastleggen. DICTU is o.a. leverancier van infrastructurele beheer- en nieuwbouw dienstverlening. Voor het rekencentrum gelden zeer hoge eisen m.b.t. beschikbaarheid en veiligheid. De beveiligingseisen die van toepassing zijn gaan uit boven departementaal vertrouwelijk. Een screening AIVD-B screening kan op een later moment van toepassing worden.

Eisen:
  • Brede kennis en ervaring binnen complexe omgevingen met een hoog beveiligingsniveau (4 jaar)
  • Ruime kennis en ervaring met PostgreSQL (4 jaar)
  • In het bijzonder van: Streaming replication, Backup and recovery, Biderectional Replication, Enterprise Manager en Failover manager (2 jaar)
  • Postgres en SQLserver.

Wensen:
  • Kennis en ervaring met Oracle DB
  • Ervaring in een Agile omgeving
  • Bereid consignatie te lopen.

Competenties:
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).